Boek

Boek Maak je event toegankelijk voor iedereen

Op 13 september 2018 is het door Marianne Dijkshoorn geschreven boek: Maak je event toegankelijk voor iedereen verschenen en dat is hier te bestellen voor € 22,95 inclusief BTW en verzendkosten. Als je het boek via deze website bestelt, krijg je als dank een gesigneerd exemplaar!

 

De omslag van het boek beschrijft het volgende: “Festivals, feesten en congressen… voor mensen met een beperking is het vaak een hele toer om een dergelijk evenement te bezoeken. Terwijl het helemaal niet moeilijk is om een bijeenkomst zo in te richten dat iedereen zich gastvrij onthaald voelt.
Je moet alleen even weten waar je op moet letten. In dit boek laat Marianne Dijkshoorn zien hoe je je evenement met simpele ingrepen toegankelijk maakt voor mensen met een beperking. Het is een handige gids voor iedereen die iets organiseert. Je kunt er meteen mee aan de slag en je krijgt er meer en tevreden klanten door.”

“Met de adviezen van Marianne kun je een bijdrage leveren aan verbetering van toegankelijkheid op alle gebieden en ervoor zorgen dat je voorbereid bent op het maken van een goede analyse en productie van jouw evenement. Mensen met een beperking verdienen je volledige aandacht!
Harry de Winter, directeur Master in Event Management

Als je het boek via onze website aanschaft krijg je een gesigneerde versie!

Titel: Maak je event toegankelijk voor iedereen
Auteur: Marianne Dijkshoorn
Uitgever: BigBusinessPublishers, Utrecht
Uitgave datum: 13 september 2018
ISBN: 9789491757655
Inhoud: 108 bladzijden
Druk: 2e druk
Taal: Nederlandstalig.
Verkoopprijs: € 22,95 inclusief 9% BTW en inclusief verzendkosten (binnen Nederland).
Verzending: zo snel mogelijk via PostNL als brievenbuspakket.
Passend Lezen: Voor mensen met een visuele beperking is er een toegankelijk boek beschikbaar bij Passend Lezen.
Factuur: Bij iedere boekverzending wordt een factuur (digitaal) meegezonden.
Vragen: Heb je een vraag of wil je meerdere boeken in één zending bestellen of bestel je vanuit het buitenland of wil je als organisatie op rekening kopen? Neem dan even contact op.
Lezing: Het is mogelijk om een lezing, workshop of andere bijdrage over toegankelijkheid aan te vragen. Zie voor meer informatie de pagina spreker. Het is niet ongebruikelijk om bij een lezing het boek aan iedere bezoeker cadeau te doen of een lokale boekverkoop te faciliteren om te stimuleren dat de toehoorders aan de slag gaan met toegankelijkheid.

Toegankelijkheid ervaren? Bekijk onze video!

Bestelformulier voor het boek!


Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de verzending van het boek en daarna vernietigd.

Skip to content