Boek

Boek Maak je event toegankelijk voor iedereen

Op 13 september 2018 is het door Marianne Dijkshoorn geschreven boek: Maak je event toegankelijk voor iedereen verschenen en dat is hier te bestellen.

De omslag van het boek beschrijft het volgende: “Festivals, feesten en congressen… voor mensen met een beperking is het vaak een hele toer om een dergelijk evenement te bezoeken. Terwijl het helemaal niet moeilijk is om een bijeenkomst zo in te richten dat iedereen zich gastvrij onthaald voelt. Je moet alleen even weten waar je op moet letten. In dit boek laat Marianne Dijkshoorn zien hoe je je evenement met simpele ingrepen toegankelijk maakt voor mensen met een beperking. Het is een handige gids voor iedereen die iets organiseert. Je kunt er meteen mee aan de slag en je krijgt er meer en tevreden klanten door.”

“Met de adviezen van Marianne kun je een bijdrage leveren aan verbetering van toegankelijkheid op alle gebieden en ervoor zorgen dat je voorbereid bent op het maken van een goede analyse en productie van jouw evenement. Mensen met een beperking verdienen je volledige aandacht!”
Harry de Winter, directeur Master in Event Management

Lezing
Het is mogelijk om een lezing te krijgen over toegankelijkheid bij evenementen en/of locaties. Je kunt er daarbij voor kiezen om een boek aan iedere aanwezige cadeau te doen of een lokale boekverkoop te faciliteren. Zie voor meer informatie de pagina spreker.

Als je het boek via onze website aanschaft krijg je een gesigneerde versie!

 

ISBN: 9789491757655
Inhoud: 108 bladzijden
Druk: 2e druk
Verkoopprijs: € 22,95 inclusief 9% BTW en inclusief verzendkosten
Verzending: via PostNL als brievenbuspakket

Bekijk inkijkexemplaar
Bekijk de recensie van Francis Herbers

Toegankelijkheid ervaren? Bekijk onze video!

Koop hieronder het boek!


Bij iedere bestelling wordt een factuur meegestuurd! Wilt u op rekening kopen? Neem dan contact op.

Als je op rekening wilt kopen, dan kun je een e-mail sturen naar info@geenbeperkingmeer.nl met alle gegevens die je op de factuur verwacht zoals: organisatie naam, contactpersoon, postadres, factuuradres, budgetnummer, referentie etc.

Als het boek voor een specifiek iemand bedoeld is, wil je dan de naam van deze persoon vermelden zodat het boek persoonlijk gericht gesigneerd kan worden?

Wil je meer boeken tegelijk bestellen, stuur dan even een mail naar bovenstaand e-mailadres, zodat je geen dubbele portokosten hoeft te betalen.