LOADING CLOSE

Boek

Boek ‘Maak je event toegankelijk voor iedereen’ lancering 13 september 2018.

Op donderdag 13 september a.s. verschijnt het door Marianne Dijkshoorn geschreven boek: ‘Maak je event toegankelijk voor iedereen’.

De omslag van het boek beschrijft het volgende:
Festivals, feesten en congressen, voor mensen met een beperking is het vaak een hele tour om een event te bezoeken. Terwijl het helemaal niet moeilijk is om een bijeenkomst zo in te richten dat iedereen zich gastvrij onthaald voelt. Je moet alleen even weten waar je op moet letten. In dit boek laat Marianne Dijkshoorn zien hoe je je evenement met simpele ingrepen toegankelijk maakt voor mensen met een beperking. Het is een handige gids voor iedereen die iets organiseert. Je kunt er meteen mee aan de slag en je krijgt er meer en tevreden klanten door.

Nog niet verschenen – reserveer alvast een exemplaar!
Je kunt alvast een exemplaar bij ons aanschaffen, dan ben je er zeker van dat je het boek als één van de eerste ontvangt. Let op: Het boek wordt op 13 september gepresenteerd, en het boek wordt vanaf 12 september verstuurd.
Als je het boek via onze website aanschaft krijg je een gesigneerde versie!

Mocht je bij de boekpresentatie op 13 september willen zijn, maar nog geen uitnodiging hebben ontvangen, stuur dan een mail naar marianne@toegankelijkheidevenementen.nl

Het is ook mogelijk om een organisatiegerichte boekpresentatie te krijgen waarbij een boek voor iedere aanwezige in de prijs is inbegrepen. Een andere mogelijkheid is dat de boeken ter plaatse worden verkocht. Mail voor meer informatie naar: marianne@toegankelijkheidevenementen.nl