Brochure

Brochure leveranciers van toegankelijke producten en diensten

In deze digitale brochure staan tal van materialen en diensten die een evenement meer toegankelijk maken. Deze brochure is er gekomen nadat diverse producenten van evenementen vroegen wie zij konden contacten voor toegankelijke materialen en diensten omdat er veel niet goed toegankelijke materialen beschikbaar zijn op de markt.

De markt heeft veel goede oplossingen voor een betere toegankelijkheid beschikbaar en vele daarvan staan om deze brochure. Wij willen je met deze brochure inspiratie bieden om makkelijker toegankelijkere evenementen te produceren.

Samenstelling brochure

De samenstelling van deze brochure is ontstaan door verkregen informatie van de leveranciers. Marianne heeft de aangeleverde inhoud beoordeeld of deze werkelijk toegankelijk is. Echter, Marianne en Welkom Toegankelijkheid & Evenementen staan niet garant voor de producten en diensten in deze brochure. Het kan zijn dat er concurrenten van elkaar vermeld staan in de brochure, omdat iedereen met toegankelijke materialen en diensten in deze gids mag staan.

Huren of kopen?

Wil je bij een leverancier iets huren of kopen? Neem dan contact op met de betreffende leverancier. Welkom Toegankelijkheid & Evenementen en/of Marianne Dijkshoorn is op geen enkele manier aansprakelijk voor afspraken tussen jou en de leverancier.

In de brochure worden vermeld

De gids wordt met regelmaat geupdate. Als je een product of dienst hebt of kent dat goed in deze brochure past, neem even contact op.

Voor nu wens ik veel succes met de productie van jouw evenement en hoop ik dat je inspiratie kunt halen uit deze gids.

Marianne Dijkshoorn
Adviseur toegankleijkheid en directeur Welkom Toegankelijkheid & Evenementen

Wil je meer weten, neem dan contact op:

    Ga naar de inhoud