Brochure

Brochure voor Leveranciers van Toegankelijke Producten en Diensten

Deze digitale brochure biedt een uitgebreid overzicht van materialen en diensten die evenementen toegankelijker maken. De gids is samengesteld naar aanleiding van vragen van diverse evenementorganisatoren die op zoek waren naar betrouwbare leveranciers van toegankelijke producten en diensten, omdat de markt veel ontoegankelijke opties biedt.

Uitgebreide toegankelijkheidsoplossingen

De markt biedt talrijke oplossingen voor betere toegankelijkheid, en vele van deze hoogwaardige opties zijn in deze brochure opgenomen. Ons doel is om je te inspireren en te helpen bij het organiseren van evenementen die voor iedereen toegankelijk zijn.

Informatiebron van Leveranciers

Deze brochure is samengesteld op basis van informatie verstrekt door de leveranciers zelf. Marianne Dijkshoorn heeft de inhoud beoordeeld om de toegankelijkheid te waarborgen. Welkom Toegankelijkheid & Evenementen en Marianne staan echter niet garant voor de kwaliteit van de genoemde producten en diensten. Concurrenten kunnen ook in de gids staan, aangezien iedereen met toegankelijke producten en diensten welkom is.

Huren of Kopen van Toegankelijke Materialen

Wil je iets huren of kopen van een leverancier? Neem dan direct contact op met de betreffende partij. Welkom Toegankelijkheid & Evenementen en Marianne Dijkshoorn zijn niet verantwoordelijk voor afspraken tussen jou en de leverancier.

Aanmelden producten en diensten

Deze brochure wordt regelmatig geüpdatet. Als je een product of dienst hebt die geschikt is voor deze brochure, neem dan contact met ons op.

Deel de Brochure

De “Brochure voor Leveranciers van Toegankelijke Producten en Diensten” is niet downloadbaar of printbaar omdat deze regelmatig wordt bijgewerkt met nieuwe leveranciers, producten en diensten. Wil je de brochure delen? Geweldig! Gebruik de link: https://geenbeperkingmeer.nl/brochure zodat iedereen toegang krijgt tot de meest recente versie.

Laten wij er samen ervoor zorgen dat evenementen beter toegankelijk worden!

Wij wensen je veel succes met het organiseren van je evenement en hopen dat deze gids je inspireert.

Marianne Dijkshoorn
Adviseur Toegankelijkheid en Directeur bij Welkom Toegankelijkheid & Evenementen

Wil je meer weten, neem dan contact op:

    Ga naar de inhoud