Spreker

Sprekersbijdrage

Wil je een lezing, workshop, panel discussie of live interview over toegankelijkheid tijdens jouw bijeenkomst?

Ik, Marianne Dijkshoorn, heb veel sprekerservaring; van ING Bank tot Eurosonic Noorderslag Conference en van Jaarcongres Evenementenveiligheid tot VNG Jaarcongres. De door mij gegeven bijdragen zijn altijd pragmatisch en bevatten voorbeelden uit mijn uitgebreide portfolio.

Portfolio
Een kleine greep uit mijn portfolio: toegankelijkheidsadviezen bij: Van Nelle Fabriek, International Documentary Filmfestival Amsterdam (IDFA), Kadaster, World Forum, Mystic Garden Festival en DockYard Festival (ADE).
Daarnaast lobbyde ik samen met Possibilize succesvol voor een toegankelijk Eurovisie Songfestival Songfestival in Rotterdam. Tot slot kreeg ik nominaties voor de Viva400 (2018), the Her Abilities Award (2019) en de Rotterdamse Zakenvrouw van het jaar 2020/2021.
Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden in toegankelijkheid en gastvrijheid. Gaat niet, bestaat voor mij niet. In mijn sprekersbijdrage geef ik het publiek altijd, een passende, boodschap mee waarmee zij aan de slag kunnen. Mijn bijdrage kan ik totaal afstemmen op jouw wensen en de behoefte van de doelgroep.

Training gastvrije ontvangst
Het is ook mogelijk om mensen te trainen in een gastvrije ontvangst voor mensen met een beperking. Hierbij ervaren mensen wat het is om in een beperking te hebben door bijvoorbeeld het rijden in een rolstoel of het lopen met een taststok.

Voor meer informatie, de kosten en mogelijkheden, neem contact met mij op via het onderstaande contactformulier.
Een digitale bijdrage behoort ook tot de mogelijkheden.

Het is niet ongebruikelijk om bij een lezing het boek ‘Maak je event toegankelijk voor iedereen’ aan iedere bezoeker cadeau te doen of een lokale boekverkoop te faciliteren om te stimuleren dat de toehoorders aan de slag gaan met toegankelijkheid.

Bestel hier het boek “Maak je event toegankelijk voor iedereen”.

Wil je meer weten, neem dan contact op:

    Skip to content