Spreker

Sprekersbijdrage

Wil je een lezing, keynote, workshop, paneldiscussie of live interview over toegankelijkheid, diversiteit en/of inclusie tijdens jouw bijeenkomst?

Marianne Dijkshoorn inspireert al meer dan 10 jaar diverse doelgroepen op diverse (inhoudelijke) inspiratiebijeenkomsten. Zij spreekt over toegankelijkheid en inclusie voor mensen met een beperking. Haar insteek begint bij gastvrijheid; die implementeren hoeft niet veel te kosten.

De bijdragen van Marianne zijn altijd pragmatisch en bevatten praktijkvoorbeelden uit haar uitgebreide portfolio. Zij zorgt voor het inzicht dat iedereen kan deelnemen, een gelijkwaardige beleving verdient en erbij hoort. Haar bijdragen zorgen ervoor dat de deelnemers stoppen met denken en starten met doen.

Over Marianne Dijkshoorn

In 2008 maakte Marianne onbewust voor de eerste keer een festival in Nederland toegankelijk. Zij wilde met haar ‘gezond ogende’ vrienden naar dit festival dat op een heuvel georganiseerd werd. Een heuvel oplopen is door haar beperking – zij is slecht ter been – een uitdaging. Zij vond bij de organisatie een luisterend oor en zo maakte zij voor de eerste keer een festival in Nederland toegankelijk voor mensen met een beperking.

Sindsdien is de kennis van Marianne gegroeid, mede door haar boek ‘Maak je event toegankelijk voor iedereen’. Het boek bevat veel praktische tips over toegankelijkheid vanuit gastvrijheid. Er is inmiddels ook een Engelstalige versie: ‘Make Your Event Accessible for Everyone’. Lees meer over wie Marianne Dijkshoorn is op de pagina Over Welkom.

Sprekersbijdrage

Marianne is altijd op zoek naar mogelijkheden om vanuit gastvrijheid de toegankelijkheid voor iedereen te verbeteren. ‘Gaat niet’ bestaat voor haar niet. In haar sprekersbijdrage geeft zij het publiek altijd een passende boodschap mee waarmee zij aan de slag kunnen. De bijdrage wordt totaal afgestemd op jouw wensen en de behoefte van de doelgroep.

De sprekersbijdrage van Marianne kan in het Nederlands en/of Engels gegeven worden, op locatie of digitaal.

Na een lezing willen deelnemers vaak aan de slag met het besproken onderwerp en vinden het fijn om nog wat over het onderwerp te lezen. Het is mogelijk om bij een sprekersbijdrage het boek ‘Maak je event toegankelijk voor iedereen’ aan iedere bezoeker cadeau te doen of een lokale boekverkoop te faciliteren om zo te stimuleren dat de toehoorders aan de slag gaan met het onderwerp.

Meer informatie

Op zoek naar meer informatie, de kosten en de mogelijkheden? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier.

Wil je meer weten, neem dan contact op:

    Ga naar de inhoud