Rolstoel mat

Rolstoelmat: Verbeter de Toegankelijkheid, gastvrijheid en Veiligheid

Waarom een Rolstoelmat?

Wanneer een bezoeker een restaurant of bijeenkomst bezoekt, staat er vaak een stoel klaar. Voor een rolstoelgebruiker, die zijn eigen stoel meeneemt, is dit meestal niet het geval. Hierdoor eindigen ze vaak in looppaden, wat veiligheidsrisico’s met zich meebrengt. Volgens de BHV-richtlijnen moeten looppaden vrij blijven. Een rolstoelmat biedt een eenvoudige oplossing en zorgt voor een gastvrije en veilige plek voor rolstoelgebruikers.

Voordelen van een Rolstoelmat

Een rolstoelmat biedt een gastvrije ervaring en een gelijkwaardige beleving voor rolstoelgebruikers. Het zorgt ervoor dat zij binnen de publieksvakken naast anderen kunnen zitten. De rolstoelmatten zijn beschikbaar voor verkoop en verhuur.

Verkoop van Rolstoelmatten

Onze rolstoelmatten zijn op maat gemaakt en kunnen worden aangepast aan de kleuren en het logo van uw organisatie. We adviseren contrasterende kleuren om de mat zichtbaar te maken voor alle bezoekers.

Specificaties en Prijzen

Grote Mat (95 × 95 cm): Ideaal voor zalen met een theateropstelling. Prijs: €99,95 per stuk (excl. btw, incl. verzendkosten* binnen Nederland).
Kleine Mat (70 × 70 cm): Geschikt voor eettafels en vergadertafels. Prijs: €89,95 per stuk (excl. btw, incl. verzendkosten* binnen Nederland).
• Verzending naar het buitenland mogelijk (excl. verzendkosten).

Aanbieding

Bestel 4 rolstoelmatten en een ‘Companion Seating’ -set van 4 stuks voor € 499,00 (excl. btw, incl. verzendkosten binnen Nederland).

Benodigdheden voor ontwerp

Voor een op maat gemaakt ontwerp hebben we een logo in ESP-formaat en de kleurnummers in CMYK, RGB of HEX nodig. De matten worden gedrukt in CMYK. Houd rekening met een minimaal kleurverschil door de drukmethode en het materiaal.

Levertijd

Standaard Levering: 15 werkdagen na akkoord op het ontwerp.
Spoedlevering: Binnen 5 werkdagen na akkoord op het ontwerp (40% extra
spoedkosten).

Huren van Rolstoelmatten

De rolstoelmatten zijn te huur per 4 stuks, beschikbaar in beide maten (95 x 95 cm en 70 x 70 cm). Deze matten zijn in zwart-wit gedrukt en worden in een beschermkoker geleverd.

Huurkosten: € 99,95 per 4 stuks (excl. btw, incl. verzendkosten binnen Nederland). Retourkosten zijn voor de huurder. Maximale huurperiode: 7 dagen.

Gebruik, Duurzaamheid en Onderhoud

Onze rolstoelmatten zijn eenvoudig schoon te maken met water en kunnen vele malen hergebruikt worden. Ze zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik en kunnen voor extra veiligheid vastgeplakt worden met tape.

Bestellen?

Wil je rolstoelmatten kopen of huren, of heb je meer informatie nodig? Mail dan naar: info@geenbeperkingmeer.nl.

Betaling gaat per factuur.
De kosten voor de retourzending zijn voor de koper. Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden, tenzij er sprake is van productiefouten.

Voorbeelden van rolstoel matten

Ga naar de inhoud