Rolstoel mat

Rolstoel mat

Als je als lopend persoon een bezoek brengt aan een restaurant of bijeenkomst, dan kun je een stoel verwachten. Een rolstoelgebruiker neemt zijn/haar/diens eigen stoel mee. Vaak is er niet op degene gerekend en daarom parkeert de rolstoelgebruiker de rolstoel maar ergens.
Dit kan in een looppad zijn waardoor er veiligheidsrisico’s komen. BHV technisch gezien moeten de looppaden immers vrijblijven.

Daarnaast voelt het voor een rolstoelgebruiker veel meer gastvrij als er gedacht is aan een plaats voor degene en het verminderd het de beleving als degene buiten de publieksvakken zit.
De plaats voor een rolstoelgebruiker kun je aangeven met een zogenaamde rolstoelmat.

Maten, kosten en leveruing

De grote mat wordt gebruikt bij congreszalen met een theateropstelling en is 95 x 95 centimeter. De kosten hiervan zijn 99,95 p/s exclusief BTW. De kleine mat van 70 x 70 centimeter is een goede oplossing voor eettafels en vergadertafels en deze kost € 89,95 p/s exclusief BTW.

Op maat

De rolstoelmat wordt op maat gedrukt met daarin eventueel het logo van de organisatie. In de foto’s is de mat in zwart-wit geprint. Deze matten kunnen ook in de huisstijl kleuren van de organisatie worden gemaakt

Het is een advies om minimaal 2 matten per soort te bestellen, want vaker komt er meer dan één rolstoelgebruiker tegelijk.

Bij elke bestelling wordt er per maat mat een gratis robuuste bewaarkoker van 100 centimeter lang en 11 centimeter breed geleverd. Er passen tot 4 matten in één koker.

Voor het ontwerp van de matten is een logo in ESP format digital de nummers (CMYK of RGB Hex) of een d igital voorbeeld van de huisstijl kleuren. De levertijd van de matten is gemiddeld 10 werkdagen na het akkoord op het ontwerp. Een spoedlevering is mogelijk minimaal 5 werkdagen na akkoord op het ontwerp, hier komt 40% spoed-leveringskosten bij op het eindtotaal.

Verhuur

De rolstoel matten zijn ook te huur. De huurmatten zijn zwart-wit en worden verhuurd in een set van vier matten die in een beschermkoker worden geleverd.
Verzending van de matten kost gemiddeld drie werkdagen tijd.

De kosten van de verhuur per 4 stuks bedragen € 99,95 excl. BTW. Beide maten van de rolstoel matten: 70 x 70 cm en 95 x 95 cm. zijn te huur voor een periode van maximaal 7 dagen.

Gebruik, duurzaamheid en onderhoud

De matten zijn gemakkelijk met water schoon te maken en vele malen te hergebruiken. Zowel binnen als buiten. Voor extra veiligheid kunnen de matten met bij de ondergrond passend tape worden vastgeplakt aan de randen van de mat.

Bestellen of huren?

Wilt u deze matten bestellen, huren of meer informatie, mail dan naar: info@geenbeperkingmeer.nl
De betaling gaat per factuur.

Skip to content