Rolstoel mat

Rolstoel mat

Als een lopend persoon een bezoek brengt aan een restaurant of een bijeenkomst, staat er vaak een stoel klaar. Een rolstoelgebruiker neemt een eigen stoel mee. Als er niet op diegene is gerekend (wat vaak het geval is), gaat de rolstoelgebruiker met de rolstoel maar ergens staan, bijvoorbeeld in een looppad, met allerlei veiligheidsrisico’s tot gevolg. Bhv-technisch gezien moeten de looppaden immers vrij blijven.

Een plek voor een rolstoelgebruiker kun je aangeven met een zogenaamde rolstoelmat.
Een rolstoelgebruiker heeft een veel gastvrijere ervaring als er gedacht is aan een plek voor diegene. Het verhoogt ook de gelijkwaardige beleving voor een rolstoelgebruiker als diegene binnen de publieksvakken naast iemand kan zitten.

De rolstoelmatten zijn te koop of te huur.

Verkoop

De rolstoelmat wordt op maat gedrukt, met de mogelijkheid om de kleuren en het logo van de organisatie te gebruiken. Op de foto’s is een rolstoelmat te zien die in zwart-wit is gedrukt, maar uiteraard zijn alle kleuren mogelijk. Het advies is om contrasterende kleuren te kiezen zodat de mat alle bezoekers opvalt.

Benodigdheden ontwerp

De rolstoelmat is in 2 maten leverbaar.

De grote mat is 95 × 95 cm en wordt gebruikt bij zalen met een theateropstelling. Deze mat kost € 99,95 per stuk, excl. btw en incl. verzendkosten binnen Nederland. Opsturen naar het buitenland is mogelijk, maar dan is de prijs excl. verzendkosten.

De kleine mat is 70 × 70 cm en is een goede oplossing voor eettafels en vergadertafels. Deze mat kost € 89,95 per stuk, excl. btw en incl. verzendkosten binnen Nederland. Opsturen naar het buitenland is mogelijk, maar dan is de prijs excl. verzendkosten.
Deze mat is kleiner, zodat mensen met hun benen onder de tafel kunnen.

Het advies is om minimaal 2 grote matten en 2 kleine matten te bestellen. Er komen namelijk vaak meerdere rolstoelgebruikers, of een rolstoelgebruiker bezoekt meerdere zalen tijdens een bijeenkomst.

Bij elke bestelling krijg je gratis een robuuste bewaarkoker van 100 × 11 cm, waarin 4 matten passen.

Aanbieding

Bestel je 4 rolstoelmatten en een ‘Companion Seating’ -set van 4 stuks, dan betaal je € 499,00 excl. btw en incl. verzendkosten binnen Nederland.

Maten, kosten en levering

Voor een op maat gemaakt ontwerp van de matten is het volgende nodig: een logo in ESP formaat en digitaal de kleurnummers in CMYK, RGB of HEX, of een digitaal voorbeeld van de huisstijlkleuren. De matten worden gedrukt in CMYK. Door de manier van drukken en het materiaal kan er altijd een minimaal kleurverschil zijn ten opzichte van het logo / de kleurnummers.

De matten hebben een gemiddelde levertijd van 15 werkdagen na akkoord op het ontwerp.
Een spoedlevering is mogelijk binnen minimaal 5 werkdagen na akkoord op het ontwerp. Dan komen er wel 40% spoed-leveringskosten bij op het eindtotaal.

Huren

De rolstoelmatten zijn te huur per 4 stuks in één maat. Beide maten: 95 x 95 cm en 70 x70 cm zijn mogelijk om te huren. Deze matten zijn in zwart-wit gedrukt zoals op de foto’s en worden in een beschermkoker geleverd.

Verzending van de matten binnen Nederland duurt gemiddeld 3 werkdagen.
De kosten van de verhuurmatten per 4 stuks bedragen € 99,95 excl. btw en incl. verzendkosten binnen Nederland. De retourkosten zijn voor de huurder.

Beide maten rolstoelmatten (70 × 70 cm en 95 × 95 cm) zijn te huur voor een periode van maximaal 7 dagen.

Gebruik, duurzaamheid en onderhoud

De matten zijn gemakkelijk met water schoon te maken en vele malen te hergebruiken.
De matten kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Voor extra veiligheid kunnen de matten met bij de ondergrond passende tape worden vastgeplakt langs de randen van de mat.

 

Bestellen?

Wil je de matten kopen, huren of ben je op zoek naar meer informatie? Mail dan naar: info@geenbeperkingmeer.nl
De betaling gaat per factuur.

De kosten voor de retourzending zijn voor de koper. Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden, tenzij het om productiefouten gaat.

Voorbeelden van rolstoel matten

Ga naar de inhoud