Boek

Boek Maak je event toegankelijk voor iedereen

Het boek ‘Maak je event toegankelijk voor iedereen’ van Marianne Dijkshoorn is hier te bestellen voor € 22,95 incl. btw en verzendkosten. Als je het boek via deze website bestelt, krijg je als dank een gesigneerd exemplaar.

Het boek richt zich op iedereen die weleens een evenement organiseert. Dit kan om een kleine bijeenkomst voor 10 personen gaan, maar ook bij grote evenementen is het boek onmisbaar. Het boek is ook nuttig als je betrokken bent bij de ontwerpfase van bijvoorbeeld een gebouw of een buitenruimte.

De omslagbeschrijving
De omslag van het boek beschrijft het volgende:

Festivals, feesten en congressen… voor mensen met een beperking is het vaak een hele toer om een dergelijk evenement te bezoeken. Terwijl het helemaal niet moeilijk is om een bijeenkomst zo in te richten dat iedereen zich gastvrij onthaald voelt. Je moet alleen even weten waar je op moet letten.

In dit boek laat Marianne Dijkshoorn zien hoe je je evenement met simpele ingrepen toegankelijk maakt voor mensen met een verschillend type beperking. Het is een handige gids voor iedereen die iets organiseert. Je kunt er meteen mee aan de slag en je krijgt er meer en tevreden klanten door.

“Met de adviezen van Marianne kun je een bijdrage leveren aan verbetering van toegankelijkheid op alle gebieden en ervoor zorgen dat je voorbereid bent op het maken van een goede analyse en productie van jouw evenement. Mensen met een beperking verdienen je volledige aandacht!”
Harry de Winter, directeur Master in Event Management

Als je het boek via onze website aanschaft krijg je een gesigneerde versie!

Titel: Maak je event toegankelijk voor iedereen
Auteur:  Marianne Dijkshoorn
Uitgever: BigBusinessPublishers, Utrecht
Uitgave datum: 1e druk 13 september 2018
ISBN: 978-94-931713-3-6
Inhoud: 108 bladzijden
Druk: 3e druk
Taal: Nederlandstalig
Verkoopprijs: € 22,95 inclusief 9% BTW en inclusief verzendkosten (binnen Nederland)
Verzending: Zo snel mogelijk via PostNL als brievenbuspakket
Passend Lezen:  Voor mensen met een visuele beperking is er een toegankelijk boek beschikbaar bij Passend Lezen.
Factuur: Bij iedere boekverzending wordt een factuur (digitaal) meegezonden
Vragen: Heb je een vraag of wil je meerdere boeken in één zending bestellen of bestel je vanuit het buitenland of wil je als organisatie op rekening kopen? Neem dan even contact op.
Lezing: Het is mogelijk om een lezing, workshop of andere bijdrage over toegankelijkheid aan te vragen. Zie voor meer informatie de pagina spreker
Cadeautip: Wil je het boek hebben ingepakt, noteer dit dan in de opmerkingen. Ik pak het graag feestelijk en kosteloos voor je in.

Bekijk onze video!

Bestelformulier voor het boek!
Totaal


Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de verzending van het boek en daarna vernietigd.

Ga naar de inhoud