Tolk mat

Tolk-mat

Bezoekers die gebruikmaken van een tolk Nederlandse Gebarentaal, tolk International Sign etc. zoeken vaak naar een plek waar zij de gebarentolk goed kunnen zien. Het gebeurt nogal eens dat andere bezoekers onbewust de plekken bezetten die bedacht waren voor een gebarentolk en de ontvanger(s).

Iemand die een gebarentolk nodig heeft, voelt zich veel gastvrijer onthaald als er gedacht is aan een plek voor diegene en de gebarentolk(en). Op die manier kan diegene beter deelnemen aan de bijeenkomst. De plek voor een gebarentolk kun je aangeven met een zogenaamde gebarentolk-mat.

Op maat

De tolk-mat wordt op maat gedrukt, met eventueel het logo van de organisatie erop. Op de foto is een gebarentolk-mat te zien die in zwart-wit is gedrukt, maar uiteraard zijn alle kleuren mogelijk. Het advies is om contrasterende kleuren te kiezen zodat de mat andere bezoekers opvalt.

Maten, kosten en levering

Omdat de ene gebarentolk liever staat en de andere liever zit, heeft een mat voor de bewegingsruimte van de gebarentolk een afmeting van 95 × 95 cm. Deze mat kost € 99,95 per stuk, excl. btw en incl. verzendkosten binnen Nederland. Opsturen naar het buitenland is mogelijk, maar dan is de prijs excl. verzendkosten.

Het advies is om minimaal 2 matten te bestellen, want bij bijeenkomsten die langer dan 20 minuten duren zijn er 2 gebarentolken benodigd en het kan ook zijn dat een dove of slechthorende bezoeker meerdere zalen bezoekt tijdens een bijeenkomst.

Bij elke bestelling krijg je gratis een robuuste bewaarkoker van 100 × 11 cm, waarin 4 matten passen.

Voor een op maat gemaakt ontwerp van de matten is het volgende nodig: een logo in ESP formaat en digitaal de kleurnummers in CMYK, RGB of HEX, of een digitaal voorbeeld van de huisstijlkleuren. De matten worden gedrukt in CMYK. Door de manier van drukken en het materiaal kan er altijd een minimaal kleurverschil zijn ten opzichte van het logo / de kleurnummers.
Het gebarenpictogram en de tekst kunnen worden aangepast in International Sign.

De matten hebben een gemiddelde levertijd van 15 werkdagen na akkoord op het ontwerp.
Een spoedlevering is mogelijk binnen minimaal 5 werkdagen na akkoord op het ontwerp. Dan komen er wel 40% spoed-leveringskosten bij op het eindtotaal.

Gebruik, duurzaamheid en onderhoud

De matten zijn gemakkelijk met water schoon te maken en vele malen te hergebruiken. Zowel binnen als buiten. Voor extra veiligheid kunnen de matten met bij de ondergrond passende tape worden vastgeplakt langs de randen van de mat.

Aanbieding

Bestel je 4 gebarentolk-matten en een Companion Seating-set van 4 stuks (uiteraard wordt het rolstoelpictogram dan omgezet naar het pictogram van gebaren), dan betaal je € 499,00 excl. btw en incl. verzendkosten binnen Nederland.

Bestellen?

Wil je de tolk-matten bestellen of ben je op zoek naar meer informatie? Mail dan naar: info@geenbeperkingmeer.nl
De betaling gaat per factuur.

De kosten voor de retourzending zijn voor de koper. Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden, tenzij het om productiefouten gaat.

Ga naar de inhoud