Rolstoel mat

Rolstoel mat

Als je als lopend persoon een bezoek brengt aan een restaurant of een bijeenkomst, dan kun je een stoel verwachten. Een rolstoelgebruiker neemt zijn/haar/diens eigen stoel mee. Vaak is er niet op diegene gerekend en daarom parkeert de rolstoelgebruiker de rolstoel maar ergens. Dit kan in een looppad zijn waardoor iemand in de weg staat of er kunnen veiligheidsrisico’s komen. BHV-technisch gezien moeten de looppaden immers vrij blijven. Een plaats voor een rolstoelgebruiker kun je aangeven met een zogenaamde rolstoelmat.

Voor een rolstoelgebruiker voelt het veel meer gastvrij als er gedacht is aan een plaats voor diegene. Een rolstoelmat verhoogt de gelijkwaardige beleving als je binnen de publieksvakken naast iemand zit en een gelijkwaardige beleving hebt.

Op maat

De rolstoelmat wordt op maat gedrukt met daarin eventueel het logo van de organisatie. Op de foto’s is de rolstoelmat in zwart wit geprint. Dit kan uiteraard in alle gewenste kleuren. Het is een advies om voor de matten contrasterende kleuren te kiezen zodat de mat opvalt bij alle bezoekers.

Maten, kosten en levering

De grote mat wordt gebruikt bij zalen met een theateropstelling en is 95 × 95 centimeter. De kosten hiervan zijn € 99,95 p/s exclusief BTW en inclusief verzendkosten binnen Nederland. Bestellen vanuit het buitenland is mogelijk, alleen daar komen verzendkosten bij.

De kleine mat van 70 × 70 centimeter is een goede oplossing voor eettafels en vergadertafels en deze kost € 89,95 p/s exclusief BTW en inclusief verzendkosten binnen Nederland.
Deze mat is kleiner doordat mensen hun voeten onder tafel kunnen plaatsen.

Het is een advies om minimaal 2 matten per soort te bestellen, want vaker komt er meer dan één rolstoelgebruiker tegelijk of de rolstoelgebruiker bezoekt meerdere zalen tijdens een bijeenkomst.

Bij elke bestelling wordt een gratis robuste bewaarkoker van 100 centimeter lang en
11 centimeter breed geleverd. Er passen tot 4 matten in één koker.

Voor het ontwerp van de matten is het volgende nodig: een logo in ESP format digitaal met bijbehorende kleurnummers (CMYK of GB Hex) of een digitaal voorbeeld van de huisstijl kleuren. De matten worden gedrukt in CMYK. Door de manier van drukken en het materiaal kan er altijd een minimaal kleur verschil zijn.

De levertijd van de matten is gemiddeld 15 werkdagen na het akkoord op het ontwerp.

Een spoedlevering is mogelijk met minimaal 5 werkdagen na akkoord op het ontwerp, hier komen wel 40% spoed-leveringskosten bij op het eindtotaal.

Aanbieding

Bestel je 4 rolstoelmatten en een ‘companion seatings set van 4 stuks dan kunnen we deze aanbieden voor € 499,00 excl. btw.

Verhuur

De rolstoel matten zijn ook te huur voor evenementen. De huurmatten zijn zwart-wit en worden verhuurd in een set van vier matten die in een beschermkoker worden geleverd.
Verzending van de matten binnen Nederland kost gemiddeld drie werkdagen tijd.

De kosten van de verhuurmatten per 4 stuks bedragen € 99,95 excl. BTW en inclusief verzendkosten binnen Nederland. De retourkosten zijn voor de huurder. Beide maten van de rolstoel matten: 70 × 70 cm en 95 × 95 cm. zijn te huur voor een periode van maximaal 7 dagen.

Gebruik, duurzaamheid en onderhoud

De matten zijn gemakkelijk met water schoon te maken en vele malen te hergebruiken.

De matten kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Voor extra veiligheid kunnen de matten met bij de ondergrond passend tape worden vastgeplakt aan de randen van de mat.

Bestellen of huren?

Wil je de matten bestellen, huren of meer informatie mail dan naar: info@geenbeperkingmeer.nl
De betaling gaat per factuur.

Kosten voor het retourzending zijn voor de koper. Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretouneerd worden m.u.v. productionele fouten.

Voorbeelden van rolstoel matten

Ga naar de inhoud