Placemats voor de bar

Placemats voor de bar

Een drankje bestellen in (concert)horeca is vaak een uitdaging door het harde achtergrondgeluid. Zeker mensen die slechthorend zijn en mensen die stotteren of een andere spraakbeperking hebben een uitdaging bij het bestellen van een drankje . Een simpele oplossing is om een menukaart neer te leggen waar mensen hun bestelling op kunnen aanwijzen. Dit is zowel voor het barpersoneel als de bezoeker een aangename oplossing.

Een spoedlevering is mogelijk met minimaal 5 werkdagen na akkoord op het ontwerp, hier komen wel 40% spoed-leveringskosten bij op het eindtotaal.

Op maat

De placemats worden op maat gedrukt met daarin het juiste assortiment, in huisstijl kleuren en eventueel het logo van de organisatie. Op de afbeelding is de menukaart in groen geprint. Voor een opmaat gemaakt ontwerp van de placemats is het volgende nodig: een logo in ESP format digitaal de nummers (CMYK of RGB Hex) of een digitaal voorbeeld van de huisstijl kleuren. De levertijd van de matten is gemiddeld 10 werkdagen na het akkoord op het ontwerp.

De menukaarten zijn beschikbaar in oplagen van 25, 50, 100 en meer stuks. De taal en inhoud kan naar keuze.

Gebruik en duurzaamheid

De menukaarten worden op Watervast ECO gedrukt. Dit is niet echt papier maar een witte, matte minerale PP-film. Dit is uitermate geschikt voor bargebruik waar er mogelijk een drankje wordt gemorst.

Bestellen?

Wil je meer informatie over de prijs (deze verschilt per oplage) of bestellen, mail dan naar: info@geenbeperkingmeer.nl.
De betaling gaat per factuur.

Naar de inhoud springen