Menukaart

Menukaart voor de bar

Een drankje bestellen in (concert)horeca is vaak een uitdaging door het harde achtergrondgeluid. Zeker mensen die slechthorend zijn en mensen die stotteren of een andere spraakbeperking hebben een uitdaging bij het bestellen van een drankje . Een simpele oplossing is om een menukaart neer te leggen waar mensen hun bestelling op kunnen aanwijzen. Dit is zowel voor het barpersoneel als de bezoeker een aangename oplossing.

Op maat

De menukaarten worden op maat gedrukt met het juiste assortiment erop, in de huisstijlkleuren en eventueel met het logo van de organisatie erop. Op de afbeelding is de menukaart in groen geprint, maar dit kan uiteraard in alle gewenste kleuren.

De menukaarten zijn beschikbaar in oplagen van 25, 50, 100 en meer stuks. De taal en inhoud van de menukaarten zijn naar eigen wens te bepalen.

Voor een op maat gemaakt ontwerp van de menukaarten is het volgende nodig: een logo in ESP formaat en digitaal de kleurnummers in CMYK, RGB of HEX, of een digitaal voorbeeld van de huisstijlkleuren. De menukaarten worden gedrukt in CMYK. Door de manier van drukken en het materiaal kan er altijd een minimaal kleurverschil zijn ten opzichte van het logo / de kleurnummers.

De levertijd van de menukaarten is gemiddeld 15 werkdagen na akkoord op het ontwerp.

Gebruik en duurzaamheid

De menukaarten worden op Watervast ECO gedrukt. Dit is niet echt papier, maar een witte, matte minerale PP-film, wat uitermate geschikt is voor bargebruik waar mogelijk drankjes worden gemorst.

Bestellen?

Wil je deze menukaarten bestellen of ben je op zoek naar meer informatie? Mail dan naar: info@geenbeperkingmeer.nl
De betaling gaat per factuur.

De kosten voor de retourzending zijn voor de koper. Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden, tenzij het om productiefouten gaat.

Ga naar de inhoud