Hulphond mat

De Hulphond Mat: Optimaliseer Gastvrijheid en Veiligheid

Waarom een Hulphond Mat?

Bezoekers met een hulphond of blindengeleidehond hebben vaak moeite om een geschikte plek te vinden voor hun hond. Een hulphondmat biedt een comfortabele en veilige plek voor de hond om te liggen tijdens bijeenkomsten. Dit voorkomt dat de hond in looppaden ligt, wat veiligheidsrisico’s met zich meebrengt, aangezien looppaden volgens BHV-richtlijnen vrij moeten blijven. Verwacht je een hulphond op jouw bijeenkomst? Zorg dan dat er voldoende ruimte voor is!

Voordelen van een Hulphond Mat

Een hulphondmat zorgt ervoor dat bezoekers met een hulphond zich welkom voelen en beter kunnen deelnemen aan de bijeenkomst. Daarnaast is het hygiënischer, omdat gemorst water en hondenharen op de mat blijven in plaats van op de vloer.

Zorg altijd voor voldoende ruimte voor hulphonden en gebruik een hulphondmat. Als de hond er niet op wil liggen, haal de mat dan weg, maar houd de plaats altijd vrij voor de hond.

Op maat gemaakte Hulphond Matten

Onze hulphondmatten kunnen op maat worden gedrukt, inclusief het logo van jouw organisatie. De voorbeeldmat is in groen-zwart gedrukt, maar alle kleuren zijn mogelijk. We adviseren contrasterende kleuren om de mat duidelijk zichtbaar te maken voor zowel baasjes als andere bezoekers. De tekst kan naar wens ook in het Engels worden aangepast.

Maten, Kosten en Levering

De meeste hulphonden zijn labradors met een schofthoogte tussen de 53 en 59 centimeter, wat betekent dat ze ongeveer 1 m² ruimte nodig hebben om comfortabel te kunnen liggen. De standaard hulphondmat is daarom 95 × 95 cm.

– Prijs: € 99,95 per stuk (excl. btw, incl. verzendkosten binnen Nederland). Verzending naar het buitenland:** Mogelijk tegen meerprijs.
– Bestelling: Minimaal 2 matten per soort aanbevolen, voor gevallen waarin meerdere hulphonden aanwezig zijn of wanneer een baasje meerdere zalen bezoekt.

Bij elke bestelling ontvang je gratis een robuuste bewaarkoker (100 × 11 cm) voor 4 matten.

Benodigdheden voor Op Maat Gemaakte Matten

Voor een op maat gemaakt ontwerp hebben we een logo in ESP-formaat en de kleurnummers in CMYK, RGB of HEX nodig. De matten worden gedrukt in CMYK. Er kan een minimaal kleurverschil zijn door de drukmethode en het materiaal.

Levertijd en Spoedlevering

Standaard Levertijd:** 15 werkdagen na akkoord op het ontwerp.
Spoedlevering:** Binnen 5 werkdagen na akkoord op het ontwerp (40% extra spoedkosten).

Gebruik, Duurzaamheid en Onderhoud

Onze matten zijn eenvoudig schoon te maken met water en kunnen herhaaldelijk gebruikt worden, zowel binnen als buiten. Voor extra veiligheid kunnen de matten met tape aan de randen worden vastgeplakt.

Bestellen?

Wil je hulphondmatten bestellen of meer informatie ontvangen? Mail dan naar: info@geenbeperkingmeer.nl.

Betaling gebeurt per factuur.
De kosten voor de retourzending zijn voor de koper. Gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd, tenzij er sprake is van productiefouten.

Ga naar de inhoud