Hulphond mat

Hulphond mat

Bezoekers die met een hulp- of blindengeleidehond komen, zoeken vaak naar een plek waar hun hond genoeg ruimte heeft om te liggen. Zo’n hond kan dan genieten van een welverdiende pauze terwijl de baas in een bijeenkomst zit. Vaak is er niet op zo’n hond gerekend en moet hij naast de stoel van zijn baasje gaan liggen, bijvoorbeeld in een looppad, met allerlei veiligheidsrisico’s tot gevolg. Bhv-technisch gezien moeten de looppaden immers vrij blijven.

Een bezoeker met een hulp- of blindengeleidehond voelt zich veel gastvrijer ontvangen als er gedacht is aan een plek voor de hond. Daardoor kan diegene ook beter deelnemen aan de bijeenkomst. De plek voor een hulphond kun je aangeven met een zogenaamde hulphond-mat.

Daarnaast is het hygiënischer als de hond op een mat ligt in plaats van op de vloer. En als je de hond een bakje water aanbiedt (uiteraard altijd in overleg met de baas) dan ligt het gemorste water op de mat in plaats van op de vloer.

Op maat

De hulphond-mat wordt op maat gedrukt, met eventueel het logo van de organisatie erop. Op de foto’s is een hulphond-mat te zien die in groen-zwart is gedrukt, maar uiteraard zijn alle kleuren mogelijk. Het advies is om contrasterende kleuren te kiezen, zodat de mat de baasjes van de honden én andere bezoekers opvalt. De tekst kan worden aangepast naar het Engels.

Maten, kosten en levering

Een hulphond is vaak van het ras labrador, golden retriever of labradoodle en die hebben een gemiddelde schofthoogte tussen de 53 en 59 cm. De matten zijn vanwege het gemiddelde formaat van de hond 95 × 95 cm. De kosten hiervan zijn € 99,95 per stuk, excl. btw en incl. verzendkosten binnen Nederland. Opsturen naar het buitenland is mogelijk, maar dan is de prijs excl. verzendkosten.

Het advies is om minimaal 2 matten per soort te bestellen, want vaker komt er meer dan één hulphond tegelijk of bezoekt de baas meerdere zalen tijdens een bijeenkomst.

Bij elke bestelling krijg je gratis een robuuste bewaarkoker van 100 × 11 cm, waarin 4 matten passen.

Voor een op maat gemaakt ontwerp van de matten is het volgende nodig: een logo in ESP formaat en digitaal de kleurnummers in CMYK, RGB of HEX, of een digitaal voorbeeld van de huisstijlkleuren. De matten worden gedrukt in CMYK. Door de manier van drukken en het materiaal kan er altijd een minimaal kleurverschil zijn ten opzichte van het logo / de kleurnummers.

De levertijd van de matten is gemiddeld 15 werkdagen na akkoord op het ontwerp.
Een spoedlevering is mogelijk binnen minimaal 5 werkdagen na akkoord op het ontwerp. Dan komen er wel 40% spoed-leveringskosten bij op het eindtotaal.

Andere mogelijkheden van de matten

De matten zijn ook met andere afbeeldingen beschikbaar. Zo is er een mat met een gebarentolk, rollator en scootmobielgebruiker beschikbaar. Voor mogelijkheden of meer informatie kun je onderstaand mailadres gebruiken.

Gebruik, duurzaamheid en onderhoud

De matten zijn gemakkelijk met water schoon te maken en vele malen te hergebruiken. Zowel binnen als buiten. Voor extra veiligheid kunnen de matten met bij de ondergrond passende tape worden vastgeplakt langs de randen van de mat.

Bestellen?

Wil je de hulphond-matten bestellen of ben je op zoek naar meer informatie? Mail dan naar: info@geenbeperkingmeer.nl
De betaling gaat per factuur.

De kosten voor de retourzending zijn voor de koper. Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden, tenzij het om productiefouten gaat.

Ga naar de inhoud