Hulphond mat

Hulphond mat

Bezoekers die met een hulphond of blindengeleidehond komen zoeken vaak naar een plaats waar de hond kan liggen als de baas in een bijeenkomst zit, omdat de hond dan zijn welverdiende pauze heeft. Vaak is er niet op de hond gerekend en daarom gaat hij naast de stoel van de baas liggen. Dit kan in een looppad zijn waardoor er veiligheidsrisico’s komen. BHV technisch gezien moeten de looppaden immers vrij blijven. De plaats voor een hulphond kun je aangeven met een zogenaamde hulphondmat.

Het is hygiënischer als de hond op een mat ligt in plaats van op de vloer. Bij de mat kun je ervoor kiezen, uiteraard altijd in overleg met de baas, om daar de hond een bakje water aan te bieden.

Voor een gebruiker van een assistentiehond geeft het een meer gastvrij onthaal als er gedacht is aan een plaats voor de hond en daardoor kan diegene beter deelnemen aan een bijeenkomst

Op maat

De hulphondmat wordt op maat gedrukt met daarin eventueel het logo van de organisatie. Op de foto is de mat in groen-zwart geprint. Het is een advies om voor de hulphond matten contrasterende kleuren te kiezen zodat deze mat opvalt voor de baasjes van de honden en andere bezoekers.

Maten, kosten en levering

Een hulphond is vaak van het ras labrador, golden retriever of labradoodle en die hebben een gemiddelde schofthoogte tussen de 53 en 59 centimeter. De matten zijn vanwege het gemiddelde formaat van de hond 95 x 95 centimeter. De kosten hiervan zijn 99,95 p/s exclusief BTW.
Het is een advies om minimaal 2 matten per soort te bestellen, want vaker komt er meer dan één hulphond tegelijk of bezoekt de baas meerdere zalen tijdens een bijeenkomst.

Bij elke bestelling wordt een gratis robuuste bewaarkoker van 100 centimeter lang en 11 centimeter breed geleverd. Er passen tot 4 matten in één koker.

Voor een opmaat gemaakt ontwerp van de matten is het volgende nodig: een logo in ESP format digitaal de nummers (CMYK of RGB Hex) of een digitaal voorbeeld van de huisstijl kleuren. De matten worden gedrukt in CMYK. Door de manier van drukken en het matriaal kan er altijd een minimaal kleur verschil zijn.

De levertijd van de matten is gemiddeld 15 werkdagen na het akkoord op het ontwerp.
Een spoedlevering is mogelijk met minimaal 5 werkdagen na akkoord op het ontwerp, hier komen wel 40% spoed-leveringskosten bij op het eindtotaal.

Andere mogelijkheden van de matten

De matten zijn ook met andere afbeeldingen beschikbaar. Zo is er een mat met een gebarentolk, rollator en scootmobielgebruiker beschikbaar. Voor mogelijkheden of meer informatie kun je onderstaand mailadres gebruiken.

Gebruik, duurzaamheid en onderhoud

De matten zijn gemakkelijk met water schoon te maken en vele malen te hergebruiken. Zowel binnen als buiten. Voor extra veiligheid kunnen de matten met bij de ondergrond passend tape worden vastgeplakt aan de randen van de mat.

Bestellen?

Wilt u deze matten bestellen of meer informatie, mail dan naar: info@geenbeperkingmeer.nl.
De betaling gaat per factuur.

Kosten voor het retourzending zijn voor de koper. Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretouneerd worden m.u.v. productionele fouten

Naar de inhoud springen