Onze Diensten

Bij Welkom Toegankelijkheid & Evenementen kunnen wij het volgende voor u betekenen.

Festivals

Mensen met een beperking zijn altijd en overal. Aan welke faciliteiten is nu behoefte bij een festival en hoe kun je nu aantallen van mensen met een beperking inschatten goed om daar de faciliteiten op af te stemmen? Wij bespreken graag met je de plannen voor het festival in een adviesgesprek en kunnen aangeven hoe je het festival zo optimaal toegankelijk maakt.

(Evenementen)locatie
Bij een vaste evenementenlocatie zijn er verschillende mogelijkheden voor evenementen. Wij kunnen de locatie toetsen op toegankelijkheid. Het toetsen doen twee maal: tijdens de opbouw van een evenement om de routine te zien en tijdens een rustiger moment waarbij dingen worden opgemeten. Als uw locatie keurmerk waardig is, dan gaan wij zeker het KTG keurmerk aanvragen.

Lezing
Zoals op de pagina Spreker te zien is, geeft Marianne Dijkshoorn lezingen over toegankelijkheid van mensen met een beperking

Veiligheidsplan festivals

Hoe is de uitgankelijkheid voor mensen met een beperking bij festivals.
Mensen met een beperking zijn onderdeel van een crowd.  Om voor hen de veiligheid en openbare orde te garanderen kunnen wij adviseren over hoe de veiligheid van mensen met een beperking  kan worden opgenomen in het veiligheidsplan.